HOGYAN AKTIVÁLHATOM VAGY MONDHATOM LE AZ INGYENES HÓNAPT?

Ahhoz, hogy aktiváld az INGYENES HÓNAPOT annyit kell csak tenned, hogy csatlakoztasd a Carista adaptert az autód OBD2 csatlakozójába és a Carista appot használva lépj be a “Testreszabás” vagy “Diagnosztika” menübe.

Elő kell fizetned ahhoz, hogy hozzáférhess a következőkhöz: Személyre szabás, Fejlett szervíz vagy hogy az összes vezérlőn (ECU) futtathass diagnosztikát. Elöszőr megkell adnod a bankkártya adataidat és utánna választhatsz a 3 lehetőség közül:

  • Havi előfizetés (9.99 euró).
  • 3 havi előfizetés (19.99 euró).
  • 1 éves előfizetés (49.99 euros), ami tartalmazza az 1 ingyenes hónapot.

 

Válaszd ki a megfelelő opciót és az alkalmazás által biztosított összes lehetőség egy hónapig elérhető lesz, és teljes hozzáférést biztosít az összes támogatott funkcióhoz. Kezdetben csak az összeget zárolják a kártyán, és ha 30 napon belül lemondod (abban a hónapban továbbra is használható marad az applikáció), a teljes összeget visszatérítik.

Ha 30 napon belül nem mondod le, akkor ezen időszak után elindul az éves előfizetés, és végül gyakorlatilag összesen 13 hónapra szól az előfizetés.

Ezidő alatt fejlett diagnosztizálást végezhetsz a Carista applikációval – az összes elektromos modulon nem csak a motorvezérlőn hanem pl: légzsák, klíma, lámpák, tükrök, ablakok stb., és egyedi funkciókat aktiválhatsz / kikapcsolhatsz: automatikus tükörbehajtás, videó a kijelzőn, DRL, hazavezető fény, hangjelzések, külső / belső világítás, elektronikus kézifék kiengedése fékbetét cseréhez stb.

Az ingyenes hónap végén az előfizetés automatikusan elindul, és levonásra kerül a teljes 1 éves előfizetés ára, így ha egy évre nem akarod megvenni, mindenképpen mond le az ingyenes hónap vége előtt.

Így mondhatod le 30 napon belül: