Visszatérítés és visszaküldés

A visszaszolgáltatást kizárólag a DPD futár végzi, nulla visszatérítéssel, és a visszatérítő (vevő) fizeti.

Ügyfeleink a nálunk vásárolt termékeket legtöbb 14 napon belül cserélhetik ki vagy küldhetik vissza a nálunk vásárolt termékeket, illetve részesülhetnek kártérítésben. A termékeknek használatlannak, tökéletes állapotban és az eredeti csomagolásban kell lenniük. A SZAVATOSSÁGI FELTÉTELEKNEK MEGFELELŐ TERMÉKEKET A LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDŐN BELÜL (14 nap) LEHET VISSZAKÜLDENI. A BEJELENTÉS NÉLKÜL, ÉRKEZÉSKOR KIFIZETENDŐ MINDEN CSOMAGOT ELUTASÍTUNK. Amennyiben a megrendelést nem veszik át a futárszolgálattól vagy a postától, a Carista Shop fenntartja a jogot az együttműködés megszüntetésére és kártérítés követelésére. A Carista Shop és ügyfelei között felmerülő bármilyen vitás kérdést megegyezéses alapon rendeznek.

Visszaszállítási cím:

CARTLINE TECH S.R.L.
str. Iancu Flondor, Bl. C5, Ap.6,
Timisoara, code 300359, Romania
contact@cartline.ro
Tel.+40729264271

A termék visszaszállításának díját a vásárló fizeti.


Később (a visszaküldött termék átvételét és ellenőrzését követően) a contact@carista.hu e-mail címre – IBAN szám és a termék értékének visszaigényléséhez szükséges számla tulajdonos neve szükséges.


A terméket eredeti állapotában kell visszaküldeni, abban az állapotban, amelyben értékesítették, hiba, használati nyom vagy mechanikai, kémiai vagy elektromos jellegű sérülés nélkül.